Pas 3: Lliurament del portàtil a un projecte

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.
Tags: 

El tercer i últim pas és lliurar l’ordinador portàtil que heu sanejat en el pas anterior a un projecte educatiu. Per completar aquest procés, feu el següent:

  1. Primer, comproveu si hi ha un projecte existent a prop de la vostra ubicació. Podeu veure la llista completa de projectes en aquesta taula d'indicadors. Si en trobeu en la vostra zona, contacteu directament amb ells mitjançant la informació de contacte que trobareu a la taula del projecte. Pregunteu-los si necessiten un ordinador portàtil addicional i si estarien disposats a acceptar la vostra contribució.
  2. Si no trobeu cap projecte existent a prop de la vostra ubicació, proveu de trobar una escola o una associació a prop que treballi en l'àrea de l'educació. Alguns exemples d’organitzacions vàlides són: escoles, associacions que treballen amb refugiats o, més en general, qualsevol organització que ofereixi serveis d’escolarització o de tutoria a aquells que no tenen accés a l’educació. Si en trobeu alguna, pregunteu-los si necessiten ordinadors i si estarien disposats a acceptar la vostra contribució. Si la resposta és afirmativa, contacteu amb l'equip de Labdoo omplint aquest formulari. Un voluntari de Labdoo us contactarà i us ajudarà a crear aquest projecte.

Un cop hàgiu completat qualsevol dels dos passos anteriors, podreu lliurar el portàtil al projecte escollit. Finalment, assegureu-vos d’actualitzar l’estat del vostre ordinador portàtil a S4 i assignar-lo al projecte corresponent. (Si no sabeu com actualitzar l'estat del vostre ordinador portàtil a S4, consulteu aquesta pàgina wiki.)

Enhorabona, si heu arribat a aquest punt, ja heu millorat la vida d'una persona proporcionant-li educació.


Go back to read the previous page:
Instal·lar la imatge de Labdoo mitjançant Labtix