Beneficis per als membres de hubs escolars

Tags: 
  • Ajudar el medi ambient: Coneix les millors pràctiques per al reciclatge de residus electrònics (eWaste). És fàcil oblidar, de vegades, que els nostres aparells electrònics s'han d'eliminar com cal, com qualsevol altra cosa. A Labdoo, pots aprendre com implementar aquestes pràctiques en la teva pròpia vida.
  • Ajudar a superar la fractura digital: Alguna vegada has imaginat con seria un món totalment connectat de manera digital? Els estudiants obtenen ajuda per oferir tecnologia a comunitats menys afavorides.
  • Desenvolupar pensament crític i capacitat de lideratge: Formar part de Labdoo consisteix en trobar noves idees per oferir educació i tecnologia de manera sostenible. Els estudiants aprenen a pensar amb perspectiva.
  • Adquirir experiència tècnica: Cada tasca ensenya als estudiants a sanejar un ordinador portàtil i instal·lar Edubuntu (un paquet educatiu basat en el sistema operatiu Linux).
  • Realitzar un servei escolar: Moltes escoles animen els seus estudiants a ser voluntaris fora dels seus centres. Es requereix que els estudiants passin un temps mínim per servir a la comunitat. El temps passat amb Labdoo sovint es pot utilitzar per complir aquestes hores de servei. Posa't en contacte amb la teva escola per veure si Labdoo s'adapta als seus requisits.
  • Ser un ciutadà global:  Labdoo és una xarxa social sense ànim de lucre global. Els voluntaris de Labdoo s'ensenyen diferents habilitats i s'involucren amb moltes cultures diferents. La comunitat Labdoo ofereix moltes oportunitats d'interactuar i aprendre d'altres voluntaris de tot el món.