Labdoo Km0

Tags: 

[Baixa't el fulletó Labdoo Km0 d'aquí]

[Baixa't el fulletó resumit Labdoo Km0 d'aquí]

Què és Labdoo Km0:

Labdoo Km0 és un nou sistema de treball dins la plataforma Labdoo, creat exclusivament per ajudar a nens i persones del teu veïnat que estan patint els efectes de la bretxa digital augmentada pel confinament.


Per què existeix:

El planeta terra ens està donant senyals: la nostra forma de viure actual no és sostenible. El 2020 la humanitat ha lluitat per aplanar la corba d’una pandèmia. Ara és hora de treballar junts per aplanar la corba molt més gran del canvi climàtic. A Labdoo creiem que aquest repte requerirà canviar la nostra manera de viure, passant d’una economia alimentada per un consum cada vegada més gran, cap a una societat on l’economia circular se situa al centre del seu sistema logístic.

Labdoo Km0 és un dels sistemes de cooperació implementats per la plataforma Labdoo dissenyat per operar localment a escala global. L’objectiu d’aquest programa és eradicar la fractura digital que es troba a les nostres comunitats de veïns mitjançant el lliurament de portàtils educatius amb l’economia circular de Labdoo.


El resultat:

Labdoo Km0 proporciona un procés molt senzill que qualsevol persona pot dur a terme. En només 4 hores del vostre temps, podeu canviar la vida d’un nen i ajudar a reduir significativament els efectes del canvi climàtic. Cada vegada que reciclis un ordinador portàtil i el dónes a un nen que el necessita, esteu:

  • Creant una oportunitat educativa increïble per a aquest nen.
  • Ajudant a aplanar la corba del canvi climàtic reduint 18,59 Kgms de CO2 per a cada ordinador portàtil rescatat.

Com funciona:

Gaudeix del sentiment més únic i sorprenent de donar felicitat a un altre ésser humà!