Tríptic Labdoo per Ciutats

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Si implementes Labdoo per Ciutats al teu poble o ciutat, et serà molt útil distribuir un tríptic als vilatans locals per tal de difondre la teva causa i fer-los saber que poden portar els seus ordinadors portàtils o tauletes en desús al seu punt de recollida/hub més proper . A continuació et pots descarregar un tríptic de mostra que pots fer servir per aquesta finalitat.Hi ha diferents maneres de distribuir el tríptic. En alguns casos, l'Ajuntament ofereix imprimir el tríptic i distribuir-lo mitjançant els seus propis canals. Aquesta manera és molt eficaç perquè l'Ajuntament té maneres molt eficients d'arribar als vilatans locals (a través dels diaris locals, ràdio, televisió, etc.). Per exemple, sovint l'Ajuntament pot distribuir el tríptic a través del seu butlletí de notícies locals enviat periòdicament per informar els vilatans sobre noves iniciatives. Altres mètodes inclouen imprimir els tríptics i posar-los en les fleques locals, llibreries, biblioteques o qualsevol lloc on puguin ser fàcilment distribuïts als vilatans. Sigues creatiu quan duguis a terme la teva campanya de sensibilització!

Per personalitzar els següents tríptics amb la informació del teu poble / ciutat o per traduir-lo a un altre idioma, comunica't amb nosaltres a través de contact@labdoo.org.


Catalan version:
[Download in printable format (version 1)]
[Download in printable format (version 2)]
[Download in printable format (version 3)]

English version:
[Download in printable format]

Spanish version:
[Download in printable format]

Go back to read the previous page:
Labdoo Ciutats: Protocol