Com localitzar hubs de Labdoo (pas a pas)

Tags: 

Trobar un hub de Labdoo pot ser útil si voleu donar el vostre ordinador portàtil o recollir ordinadors portàtils per a la vostra escola (edoovillage). Per trobar un hub de Labdoo d'una ciutat i un país específics, seguiu aquests passos:

  1. Localitzeu el hub més proper mitjançant la taula d'indicadors de hubs. A continuació es mostra un exemple. Podeu introduir altres valors de «Ciutat» i «País» en lloc de «Nova York» i «Estats Units».
  2. Seleccioneu el país del menú desplegable o introduïu-lo amb una paraula clau (text lliure) per trobar un hub.
  3. Assegureu-vos que el «Semàfor» (estat del hub) sigui «Obert». No podeu contactar amb els hubs que estiguin «inactius» o «tancats».
  4. Podeu compartir l'URL del hub amb la vostra persona de contacte de Labdoo, que us pot ajudar a contactar amb el seu gestor.

Si heu de contactar directament amb el gestor del hub, també podeu seguir aquests passos:

  1. Un cop cliqueu a l'URL del hub, cliqueu al camp «Hub manager(s)». Assegureu-vos que heu iniciat la sessió amb el vostre compte de Labdoo; en cas contrari, no veureu el camp «Hub manager(s)».
  2. Un cop esteu a la pàgina del gestor del hub, aneu a la pestanya «Contacte» i empleneu-ne la informació i el missatge.

Nota sobre hubs i branques: alguns hubs es marquen com a «branca». Les branques són centres petits que tenen un hub principal. Si no podeu contactar amb el gestor d'un hub branca, també podeu provar de posar-vos en contacte amb el gestor del hub principal.
Nota sobre els tipus de hubs: el camp «Tipus» d'un hub n'explica la funció de suport. Hi ha dos tipus de hubs:

  • Punts de recollida: hubs que accepten la donació d'ordinadors portàtils.
  • Punts de sanejament: hubs que desinfectaran, provaran i convertiran portàtils usats en portàtils educatius. Els viatgers (dootripers) hi poden recollir portàtils (dootrònics).