Fer fotografies i pujar-les a l'àlbum

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Recorda fer una bona quantitat de fotografies del teu viatge. Les fotografies són importants per mantenir la plataforma Labdoo transparent i oberta. Són la millor manera de demostrar que els ordinadors portàtils donats arriben a la destinació desitjada. Assegura't de que les imatges:

(1) són de bona qualitat.
(2) mostren clarament els ordinadors portàtils i permeten als donants reconèixer el seu ordinador portàtil contribuït.
(3) mostren clarament als estudiants que utilitzen els ordinadors portàtils a la seva aula.

Aquest és un exemple d'un àlbum d'imatges per a una escola receptora. L'edoovillage on portis els ordinadors portàtils també té la seva pròpia pàgina i àlbum de fotos. Si no coneixes l'URL d’aquesta pàgina, assegura't de demanar-se-la al gestor del teu projecte d'edoovillage o contacta amb Labdoo a contact@labdoo.org.

Assegura't de que puges les imatges a l'àlbum de fotos de l'edoovillage que estàs visitant. Si no tens els drets per pujar imatges a aquest àlbum, damana al teu gestor d'edoovillage que te'ls atorgui o que us envia-li les imatges perquè pugui pujar-les per tu. Trobaràs tota aquesta informació a la pàgina sobre les edoovillage. A aquesta pàgina trobaràs informació detallada sobre com pujar imatges a l'àlbum.


Figura. Les bones fotografies permeten als donants reconèixer (1) el seu portàtil i (2) els estudiants utilitzant el seu portàtil a l'escola.


Continue reading to the next page:
Què faig un cop entregats els portàtils?


Go back to read the previous page:
Transport, duana i carta de dootripper