Gràcies per la col·laboració amb Open Arms i AUCOOP_ UPC

×

Mensaje de estado

You are not a member of this team. If you want to be part of this team, click on 'Subscribe to this team'.
Equipo(s): 

Bon dia,

Us volem donar les gràcies per la vostra col·laboració. Junts hem aconseguit ja tots els 37 portàtils per la primera missió conjunta
AUCOOP_UPC + Open Arms + Labdoo per a dues escoles de Senegal, emmarcat en el projecte Origen. El hub (grup de voluntaris de Labdoo) de l'I2CAT ha estat crucial també, gràcies a tots!

Tot ha estat possible gràcies a la difusió d'Open Arms, la plataforma col·laborativa de Labdoo i el seu mètode de sanejament (software i paquet educatiu empaquetat hàbilment per facilitar el sanejament dels ordinadors), voluntaris i punts de recollida per tot el territori i l'equip d'Aucoop, que han sanejat els portàtils i aniran de viatge per instal·lar-ho i formar als educadors i informadors.

Per això us volem agrair el que ja heu fet i demanar que no cesseu en la vostra col·laboració. A la xarxa Labdoo tenim més de 1600 escoles que ho necessiten. També necessitem viatgers voluntaris que, aprofitant un viatge de plaer o feina, puguin portar-ne algun a una escola en indrets com Burkina Faso, Gàmbia, Senegal, Kenya, Tanzània, Índia, Filipines, entre molts altres. Visiteu

https://www.labdoo.org/ca/content/edoovillages-dashboard per una llista completa.

També volem convidar a donar portàtils a les empreses que canviïn els seus equips.

I com no, oferir la possibilitat als nostres joves estudiants de totes les escoles, de participar, fent recollides i tallers de sanejament, tot aprenent a fer un bon ús de la tecnologia, sostenibilitat, treball col·laboratiu i transparència, assignatures que només s'aprenen practicant.

Moltes gràcies a tothom i bon any 2020