Ordinadors per sanejar

×

Mensaje de estado

You are not a member of this team. If you want to be part of this team, click on 'Subscribe to this team'.
Equipo(s): 

Hola!

Hola som el hub de recollida de l'Escorxador i tenim portàtils que s'han de sanejar. Qualsevol Hub que necesiti portàtils per sanejar (S2). Que vingui a buscar-los!! En tenim 14, que no es quedin aqui... jajaj Gràcies!! Salut!!

Comentarios

Imagen de Anna Artís
Enviado por Anna Artís el Vie, 02/24/2017 - 10:47

Aqui el comentari del Fran:

Hola Anna i Jordi,
Fins a finals d'Abril no farem un nou taller labdoo, però si vos sembla bé podem recollir aquesta partida de portàtils per anar fent la tria. Si cap hub necessita portàtils, podem anar a recollir-los el divendres 10 de Març, quedar a les 9:30 a l'escorxador i portar-los cap al centre!!, pel trasllat dintre el centre ja demanaré ajuda als alumnes.

Anna:
Agendo divendres 10 de març a les 9:30 a l'Escorxador per recollir els ordinadors i amb el Fran fer el transfer al Hub de l'Eugeni d'Ors.
Fins llavors!

Imagen de santelies-hub
Enviado por santelies-hub el Jue, 03/02/2017 - 07:56

Hola,

Sóc del Hub de Sant Elies. El dia 12 de març farem un taller de sanejament aprofitant que es fa jornada de portes obertes de l'escola. Podem comptar amb 6 portàtils per a fer el taller?

Els puc passar a buscar cap a les 19h.

Gràcies,

Carles

Imagen de jordi
Enviado por jordi el Jue, 03/02/2017 - 08:24

Ara mateix al hub escorxador hi ha 20 ordinadors portatils en estat S0 i S1 que es poden anar a recollir, per tant n'hi hauria d'haver prous tant per l'Institut IES com pel Sant Elies i en sobrerien alguns per altres hubs que en vulguin.

Aquest link ensenya els portatils que hi ha al hub Escorxador (apreteu al buto "blau" dootronics i veureu els que estan en estat S0 i S1 que es poden recollir):
https://www.labdoo.org/hub?h=32622