Llibres electrònics de viatge Labdoo

Tags: 

Els llibres electrònics de viatge de Labdoo són una nova i emocionant incorporació a la nostra xarxa de Labdoo. Van ser creats per estudiants de la comunitat de Labdoo. Aquests llibres inspiren als estudiants a aprendre sobre el món i també donen als estudiants l'oportunitat de compartir les seves experiències vitals amb altres.

Feu clic a AQUÍ per gaudir i explorar el món creat per la nostra estmiada canalla.

Són llibres electrònics, són divertits i fàcils de fer. Convidem professors i voluntaris a ajudar a fer aquests llibres electrònics. Es tracta d'una activitat de 2 hores perquè els estudiants participin. Els estudiants poden adquirir coneixement i confiança en si mateixos a través de l'escriptura i els dibuixos. Obren els ulls de la gent a un món exterior divertit i bonic. I també pot obtenir reconeixement públic per a la teva organització.

Si us plau, llegeix "Com crear un llibre electrònic de viatge Labdoo" per obtenir instruccions sobre com fer un llibre electrònic.

Com crear un llibre electrònic de viatge Labdoo

Tags: 

A continuació us oferim alguns passos senzills per ajudar a crear un llibres electrònics de Labdoo.

Pas 1. Imprimeix la "plantilla de paper per a dibuixar.png en blanc (en l'orientació del paper "apaïsada") per tal que els alumnes l'utilitzin. També hauràs de preparar llapis, llapis de colors i ceres per tal que els estudiants dibuixin. Els estudiants joves sovint s'hi passen més temps amb el color, serà més eficient si dibuixen primer i després ho pinten si tenen temps.

Pas 2. Fes que cada alumne descrigui verbalment el seu lloc (o menjar) favorit i li pregunta-li per què li agrada (en la seva llengua materna).

Pas 3. Demana a l'estudiant que posi el títol i el nom.

Pas 4. Mentre la memòria de l'estudiant encara està fresca, demana-li que utilitzi l'àrea de les línies per anotar el que acaba de dir sobre el menjar o el lloc que li agrada, preferiblement 3-5 frases. Si a l'estudiant li agrada escriure, pot utilitzar la part posterior del dibuix per escriure si necessita més espai.

Pas 5. Fes que l'estudiant dibuixi dins del quadre buit del costat esquerre del paper per il·lustrar el paràgraf que acaba d'escriure.

Pas 6. Si tens interès en ensenyar als alumnes un anglès bàsic, pots ajudar l'alumne a traduir el seu paràgraf a l'anglès.

Pas 7. Que l'escola signi el formulari de consentiment per a publicar-ho. Fes clic AQUÍ per descarregar el formulari.

Pas 8. Escriu i desa la part escrita dels dibuixos en un fitxer de text. (Encara millor si ens pot proporcionar la traducció a l'anglès dels escrits).

Pas 9. Envia'ns els dibuixos (pot ser una versió escanejada o els dibuixos originals), el fitxer de text i el formulari de consentiment de publicació. Ajudarem a posar-los junts com un llibre electrònic per a la vostra escola després de rebre els dibuixos.

Moltes gràcies per formar part de la comunitat de LabDoo-Travel eBook!