Responsabilitats quan reps un dootrònic


[Aquesta pàgina forma part del 'paquet de benvinguda de Dootrònics' que troabaràs aquí.]

Benvolgut i nou propietari d'aquest portàtil:

Ens complau tenir l'oportunitat de contribuir al teu projecte proporcionant-te tecnologia que t'ajudi a superar la fractura digital.
Tot dret comporta responsabilitats. La tecnologia, quan s'utilitza de manera adequada, pot proporcionar mitjans molt potents per ajudar els més necessitats. Però si s'utilitza indegudament, també pot danyar el nostre entorn. En rebre els elements anteriors, acceptes automàticament complir les següents responsabilitats globals de Labdoo:

(1) Els articles rebuts només s'utilitzaran per al propòsit que la teva organització descrigui en el moment en què va sol·licitar aquesta donació. Si tens intenció d'utilitzar-los per a un propòsit diferent, contacta primer amb l'equip de Labdoo a contact@labdoo.org.

(2) En el cas que es produeixi una incidència a qualsevol dels elements rebuts, et posaràs en contacte amb l'equip de Labdoo anant a https://www.labdoo.org/content/labdoo-global-support-lgs i escrivint al mur la incidència, incloent l'identificador del portàtil relacionat amb la incidència i una breu explicació. S'han de notificar sempre les següents incidències:

(2.1) Al final de la vida de qualsevol dels articles rebuts, de manera que l'article es pugui reciclar correctament.
(2.2) Quan un element es trenca, funciona malament o qualsevol canvi en el seu estat té lloc.

(3) Cada sis mesos, escriu també un missatge al mur a https://www.labdoo.org/content/labdoo-global-support-lgs amb la llista d'ordinadors portàtils que tens i el seu estat (funcional o no). Si no sabem de tu, Labdoo no podrà proporcionar-te més portàtils educatius i tauletes per al teu projecte.

(4) Les computadores portàtils Labdoo s'ofereixen gratuïtament per a fins educatius. A canvi, acceptes no utilitzar els ordinadors portàtils per raons comercials i acceptes no cobrar cap càrrec per l'ús dels ordinadors portàtils.

Agraïm el teu compromís de fer del nostre món un lloc millor i et desitgem bona sort en la teva missió humanitària.

L'equip de Labdoo.