La importància d'actualitzar els dootrònics el més aviat possible

×

Message d'état

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Labdoo és un projecte humanitari, creat amb l'objectiu d'ajudar a difondre l'educació tant com sigui possible mitjançant el lliurament d'ordinadors portàtils carregats amb contingut educatiu. Per aconseguir-ho, depenem de les contribucions de moltes persones de tot el món, tant en termes de portàtils donats com en un gran nombre d’hores col·lectives que molts voluntaris hi dediquen (persones que recullen ordinadors portàtils no utilitzats, els higienitzen, viatgen amb ells o simplement que conten la història de Labdoo). És realment important que aquestes contribucions tan generoses es combinin amb una plataforma que sigui precisa i que en mostri la informació actualitzada, perquè totes les persones que participen en cada mini-missió mereixen conèixer les darreres notícies sobre l'esforç que hi han dedicat i perquè sense informació actualitzada és difícil prendre decisions eficients.

Llavors, com podem mantenir la informació de la plataforma Labdoo més actualitzada per garantir-ne transparència i agilitat? La resposta és: mitjançant les vostres actualitzacions freqüents. Per exemple, cada vegada que es lliura un ordinador portàtil a una escola, cal actualitzar-ne la base de dades (penjant-hi imatges noves i canviant l'estat a «S4: entregat i en ús») tan aviat com sigui possible perquè els donants i tots els voluntaris que van formar part d’aquesta mini-missió puguin estar al corrent de l’èxit del seu treball. Però no només això, cada vegada que es realitza una nova acció que comporta un canvi en l’estat de qualsevol dels objectes Labdoo (dootrònics, dootrips, edoovillages o hubs), és molt important que actualitzem aquesta informació tan aviat com sigui possible a la plataforma Labdoo per mantenir el sistema el més actualitzat possible.

Tingueu en compte que portar un ordinador portàtil a una escola suposa l'esforç col·lectiu de molta gent (hores per recollir, sanejar i lliurar un ordinador portàtil) i actualitzar la base de dades tan sols suposa uns minuts del vostre temps. Fins ara, heu fet un gran treball en aquest aspecte. Simplement volíem recordar-vos la importància del treball que feu quan proporcioneu actualitzacions oportunes a la plataforma. Gràcies pel vostre increïble treball i per ajudar a fer de Labdoo una eina sostenible, divertida i eficaç per difondre l'educació.


Continue reading to the next page:
Consells per ajudar-vos a trobar dootrònics


Go back to read the previous page:
Qui pot editar un dootrònic?