Зобов'язання та правила для одержувачів ІТ-пожертв

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Наведені нижче правила застосовуються до шкіл і проектів у Німеччині та за кордоном. Родинам, учням чи студентам не потрібно надавати Labdoo регулярні звіти про стан.

Для сімей у Німеччині діють аналогічні правила, наприклад, особисті ІТ-пожертви повинні бути повернуті одержувачами, коли одержувач закінчить школи або припинить навчання, якщо виїжджає з Німеччини або не потребує більше комп’ютера.
Ми раді, що можемо зробити внесок у ваш проект за допомогою ІТ-пожертв і, таким чином, дозволити дітям і молоді брати участь у цифровій освіті. Ви отримаєте ІТ-пожертву «як є» без будь-яких гарантій чи інших претензій.
Однак ви берете на себе наведені нижче зобов’язання, з якими ви погоджуєтеся після отримання ІТ-пожертви на основі загальних принципів Labdoo:

(1) IТ-пожертви від Labdoo призначені для надання школам і проектам доступу до безкоштовної освіти. Отримані ІТ-пожертви мають використовуватись лише для цілей навчання дітей та молоді, описаних у заявці. Якщо виникне необхідність у використанні, відмінному від запланованого, потрібно заздалегідь отримати схвалення Labdoo.org, надіславши електронний лист на адресу contact-D@Labdoo.org.

(1.1) Пожертвувані пристрої можна виносити зі шкільних приміщень або проекту лише з дозволу Labdoo (наприклад, вчителям не дозволяється виносити ноутбуки за межі школи). Якщо Labdoo виявить, що зі шкільних приміщень зникли пожертвувані пристрої, школа/проект будуть виключені з Labdoo, і ви більше НЕ отримуватимете жодних ІТ-пожертв.

(1.2) ІТ-пожертви отримують школи, дитячі будинки, приватні чи державні ініціативи, дитячі чи молодіжні проекти, але не фізичні особи (виняток: Labdoo.org у Німеччині). Навчальні комп’ютери можуть бути позичені окремим особам у рамках проекту на час навчання, але потім повертаються заявнику. За запитом Labdoo надає типову угоду.

(2) Якщо подарований комп’ютер більше не працює належним чином, повідомте нам про це, вказавши ідентифікаційний номер (Labdoo-ID) пристрою за електронною адресу contact-D@Labdoo.org (посилання на електронну пошту). Також опишіть проблему, яка виникла. Повідомлення є обов'язковим в таких випадках:
(2.1) У разі невиправного дефекту, щоб забезпечити безкоштовну заміну та утилізацію ІТ-пожертви.
(2.2) у разі будь-якого іншого дефекту або іншої зміни статусу чи іншого використання.

(3) Лише для шкіл/проектів: будь ласка, кожні 12 місяців надсилайте електронного листа зі списком і статусом усіх ІТ-пожертв, які ви отримували, на адресу contact-D@Labdoo.org (посилання на електронну пошту).

(4) Ви отримуватимете ІТ-пожертви від Labdoo виключно з метою навчання дітей та молоді. Після отримання ви зобов’язуєтеся не використовувати ІТ-пожертви в комерційних цілях і не стягувати плату за їх використання.

Приймаючи наші ІТ-пожертви, ви погоджуєтеся дотримуватися наведених вище правил. Дякуємо за вашу відданість справі зробити цей світ кращим.

Команда Labdoo


Go back to read the previous page:
Програми для користувачів з обмеженими можливостями (доступні)