Connectar-se al servidor FTP de Labdoo

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

El servidor FTP de Labdoo permet als usuaris descarregar documents i imatges útils per als dispositius Labdoo. Moltes gràcies a i2cat pel seu recolzament; s'allotja a la seva oficina a Barcelona.

Hi ha diverses maneres diferents de connectar i descarregar fitxers del servidor FTP de Labdoo. Aquí hi ha algunes maneres simples.

Navegador

Obre un navegador d'Internet (URL: http://ftp.labdoo.org/download/) (Assegura't de que l'URL comenci per “http://” i no “ftp://). Tots els fitxers que es troben sota aquest nivell es poden descarregar lliurement.

Per descarregar un fitxer, fes clic amb el botó dret al seu enllaç i desa'l fent clic a "Desa l'enllaç com ..." (És possible que el nom sigui diferent segons el tipus de navegador d'Internet i el sistema operatiu que utilitzis).
Pro: fàcil accés sense necessitat d'un altre programa o contrasenya;
Con: els fitxers només es poden baixar un a un, no en paquets.

Connectar-se al servidor FTP

És fàcil connectar el PC o el servidor local al servidor FTP amb les eines ftp si necessites descarregar fitxers massius. Depenent del sistema operatiu, hi ha disponibles eines gratuïtes com Filezilla o rsync. Molts NAS / servidors locals / sistemes d'emmagatzematge local també ofereixen una manera de connectar i sincronitzar els fitxers al teu emmagatzematge local. Les noves modificacions dels fitxers es reflectiran automàticament. En alguns sistemes de fitxers, pots enllaçar / muntar servidors FTP externs com a unitat.

El compte d'usuari és nom d'usuari: labdoo i la contrasenya: labdoo. Aquest usuari no pot canviar o esborrar fitxers, però pot descarregar-los. Si necessites altres privilegis per escriure fitxers, posa't en contacte amb nosaltres i explica'ns perquè a contact@Labdoo.org.

Configurar Filezilla

Server = ftp.labdoo.org/download/
User = labdoo
Password = labdoo
Protocol = sftp

També pots canviar el directori d'inici a Filezilla per anant a settings → Advanced → directory. Si canvies el directori d'inici, no caldrà que facis clic a l'arbre del directori cada vegada que inicies la sessió.

Connectar-se mitjançant un explorador de fitxers

Si tens qualsevol pregunta, envia'ns un correu electrònic a contact@Labdoo.org, Gràcies.


Go back to read the previous page:
Llista de voltatges i endolls segons el país