Que fer amb les bateries?

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Si la bateria del portàtil no és en bones condicions, la nostra norma es traure-la i reciclar-la abans d'enviar l'ordinador a l'escola.

Hi ha diverses raons per actuar així:

  • La bateria d'un ordinador portàtil usat normalment ens arriba al final del seu cicle de vida útil. De vegades, les bateries velles son causa de problemes a l'engegada de la màquina.
  • La bateria es un dels residus electrònics més contaminants i la nostra intenció es preservar la pol·lució a l'entorn de les nostres escoles, que a l'hora no tenen capacitat per tractar apropiadament aquestes deixalles.
  • La bateria d'un ordinador portàtil és un pes extra que podria ser contra-pro-duent a l'hora del transport, excedint en alguns casos limitacions establertes.
  • Des de Labdoo els portàtils moltes vegades son per utilitzar-los com a part de la impartició de les classes, per això les aules tenen de disposar d'alimentació pels aparells, els ordinadors tenen de poder treballar sense bateria.

Si us plau, incloure la bateria al portàtil només si realment està en molt bon estat.


Continue reading to the next page:
Triar l'adaptador CA correcte


Go back to read the previous page:
Com netejar un ordinador perquè quedi com nou