Informació per a Labdoo Hubs (Punts de Recollida i Sanejament de Portàtils)

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.
Tags: 

Labdoo és una plataforma global de col·laboració que opera amb una estructura descentralitzada i plana. La descentralització és important per assegurar un creixement sostenible i orgànic, ja que les jerarquies poden ser contraproduents i sovint afegeixen despeses generals de gestió. Això significa que quan es tracta d'actuar per ajudar a educar els nens i reduir els residus electrònics, tothom pot participar: els joves, els adults o les persones grans, des de qualsevol lloc i fins i tot si només disposes de 5 minuts o unes hores de temps lliure .

De la manera més senzilla, pots participar com a persona (per exemple, sanejant el teu portàtil una vegada que ja no l'utilitzis) com a part del procés col·laboratiu. Totes les contribucions que realitzis com a persona aniran a un hub predeterminat anomenat Grassroot Hub. Però si decideixes que vols unir forces amb els teus amics i aconseguir més, pots crear el teu propi Hub Labdoo. Com a part d'un hub, tindràs algunes eines addicionals que t'ajudaran a gestionar el teu inventari i a augmentar la teva presència a la plataforma per poder aportar més a les comunitats locals i globals.

En aquest wiki, trobaràs tota la informació que necessites saber sobre els hubs de Labdoo. El contingut d'aquest llibre està estructurat en tres parts diferents de la manera següent:

  • Informació per a tots els hubs Aquesta és una secció comuna aplicable a tots els hubs de Labdoo. Llegeix aquesta secció per obtenir una idea general de les tasques que realitza un hub Labdoo.
  • Informació per centres escolars. Aquesta secció és específica dels hubs Labdoo implementats a escoles, normalment escoles secundàries, però també universitats i escoles superiors.
  • Labdoo per a ciutats Aquesta secció descriu el programa Labdoo for Cities, que consisteix a implementar el flux de treball de Labdoo a la teva ciutat o poble, que implica l'ajuntament local per recollir ordinadors portàtils dels ciutadans i les escoles locals per ajudar a sanejar-los.

Si tens alguna pregunta sobre aquest material o si veus errors de qualsevol tipus, contacta amb nosaltres a contact@labdoo.org.
Continue reading under this section:
Informació per a tots els hubs

Eines que reps al crear un hub Labdoo

Com utilitzar les eines del teu hub

Exemple de taller de sanejament

Informació per a hubs escolars