Crida a ajudar que Labdoo ajudi

×

Statusmeldung

You are not a member of this team. If you want to be part of this team, click on 'Subscribe to this team'.

Benvolguts amics i amigues del Projecte Labdoo:

Com sabeu, a Labdoo operem amb la filosofia de zero cost. Això vol dir tant zero cost mediambiental (zero emissions addicionals al planeta) com també que tots els nostres portàtils educatius s'entreguen de manera 100% gratuïta i cap de les persones que fem tasques Labdoo rebem una remuneració econòmica. Tots som voluntaris que fem Labdoo a les nostres estones lliures perquè creiem en la causa. Aquesta manera de treballar és important perquè ens fa molt àgils, simplifica la burocràcia al mínim, i fa que puguem centrar-nos al 100% en la missió de l'economia circular i l'educació de nens i nenes d'arreu del mon. Els resultats tambe avalen la nostra estrategia, amb Labdoo avui dia servint portàtils educatius a mes de 2000 escoles, arribant a mes de 700 mil nens i nenes en 144 paisos.

Poques coses son exactament blanc o negre, i a Labdoo hi ha una lleu excepció a la norma de zero cost econòmic. Els servidors que corren la plataforma Labdoo, ho fan des del núvol i això requereix un cost anual. En concret un cost de 4000 euros/any. Aquest cos (que era inferior al principi) l'hem estat absorvint entre alguns/es de nosaltres durant els 12 anys que portem operant. Però pensem que seguint la nostra filosofia de transparència, apoderament, participació, i projecte de comunitat, que seria bo també pel Projecte que aquesta part fos finançada a través d’una única campanya anual de donacions oberta a tothom.

Aquesta és la campanya que molt gratament el Club Muntanyenc de Sant Cugat del Vallès (amics de la muntanya i del medi ambient i que també tenen el seu propi hub Labdoo) ha ofert gestionar a través de la seva plataforma solidària.

Us convidem doncs a tothom que vulgui contribuir a mantenir els servidors Labdoo funcionant, que vagi a la següent pàgina del Club Muntanyenc i apreti al Projecte Labdoo: https://fundaciocmsc.cat/projectes-actius/ . És important observar que totes aquelles persones que fan donacions econòmiques a projectes sense ànim de lucre com Labdoo poden arribar a recuperar fins al 80% de la donació el moment que feu la declaració de renda, segons la Llei 49/2002.

Us escrivim amb molta il.lusió de continuar col.laborant amb tots vosaltres en aquest nou 2022, que veurem ben aviat ens portarà noves iniciatives de l'economia circular i l'educació molt engrescadores.

Moltes gràcies,

Equip Labdoo