Portàtils sanejats o per sanejar a Catalunya / Barcelona

×

Statusmeldung

You are not a member of this team. If you want to be part of this team, click on 'Subscribe to this team'.

Bon dia, som el hub de labdoo d'Aula Escola Europea, i ens agradaria saber si algú necesita o conneix punts que necessiten ordinadors sanejats. Com a hub i escola funcionem com a punt de recollida d'ordiadors i a més tenim la capacitat de relitzar sanejaments si escau. Si algú necessita alguna cosa o creu que podem ser d'ajut no dubteu en contactar amb nosaltres via correu electrònic: aulabdoo@students.aula-ee.com. Moltes gràcies!

Kommentare

Bild des Benutzers eparpal
Gespeichert von eparpal am Do, 01/18/2024 - 08:46

Bon dia, gràcies per escriure al mur.
Efectivament, veig a la plataforma que teniu 29 portàtils en S2 (sanejats sense lliurara), felicitats!!.

Per lliurar els ordinadors sanejats podeu fer qualsevol de les següents accions:
a) Buscar un viatger proper a la plataforma, contactar-lo i donar-li els ordinadors perquè els porti a un edoovillage.
* Per fer això primer podeu consultar els "dootrips", per exemple, filtrant els que inclouen "Spain" a l'origen o destí, https://platform.labdoo.org/es/content/dootrips-dashboard?search=Spain
* Llavors contacteu al viatger i l'ajudeu a contactar una escola al país de destinació (el contacte està a la plataforma, a la sol·licitud de l'edoovillage en pdf a la que podeu accedir si heu entrat amb el vostre usuari
* Assigneu els ordinadors a l'escola i li lliureu físicament al viatger. Si feu fotos del procés les compartirem a les xarxes i així difondrem el projecte, gràcies!

b) Podeu difondre el projecte a la vostra escola i coneguts per trobar viatgers voluntaris, demanar-los-hi que enregistrin el viatge a la plataforma i fer el mateix que al punt a). Recordeu que els dies abans dels viatges els viatgers tenen moltes coses a fer, així que recomanem lliurar-li els portàtils amb una setmana d'antelació o més.

c) Ens podeu contactar a labdoo-catalunya@labdoo.org i us ajudem en el que faci falta, per això estem!
Moltes gràcies!