Sol·licitar portàtils

×

Message d'état

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Moltes gràcies pel teu interès en Labdoo i en iniciar una sol·licitud de portàtils per a una edoovillage. La sol.licitud pot ser presentada per una sola persona, una associació o l'escola / projecte en si, sempre que ajudi als nens i joves a tenir accés a l'educació.

Les directrius de Labdoo no permeten aportar ordinadors a una persona específica, només a projectes o escoles públiques / privades organitzades, i les contribucions han de romandre dins de l'edoovillage. Tots els dootrònics (ordinadors portàtils, tauletes, etc.) estan etiquetats a través del seu registre en línia i tenen un número d'identificació exclusiu de Labdoo.

Per poder acceptar una sol·licitud, és important verificar que el projecte sigui factible i que hi haurà prou recursos per aconseguir-ho amb èxit. Per exemple, els sol·licitants i els seguidors han de demostrar que disposen de viatgers que vulguin portar els ordinadors portàtils a la destinació (dootrips) o que demostrin que hi ha una bona oportunitat de trobar aquests recursos per viatjar. Aquí tens la llista d'edoovillages.

Omple el formulari de sol·licitud que trobarás al Labdoo toolkit i envia'l per correu electrònic al hub de Labdoo que s'ocuparà del teu projecte. Si encara no coneixes el teu hub assignat, pots utilitzar el formulari de contacte Labdoo per contactar amb nosaltres. Envia el formulari de sol·licitud juntament amb fotografies extretes de la zona, la ciutat, l'escola i els nens a un dels nostres hubs.

Si us plau, contacta amb nosaltres com a mínim unes 3 o 4 setmanes abans de la sortida d'un viatger (dootripper), perquè tinguem temps per preparar els ordinadors portàtils (dootrònics).

Labdoo.org només pot proporcionar portàtils educatius perquè els rebem de donants de tot el món. És difícil determinar amb antelació quan es complirà la sol·licitud, però tothom pot ajudar explicant el projecte Labdoo als seus amics, familiars, companys de feina i la seva comunitat local en general, o parlant amb la premsa local i començant una crida a la donació de portàtils. Hi ha moltes maneres d'ajudar a difondre l'educació arreu del món.


Go back to read the previous page:
Responsabilitats quan reps un dootrònic