Com rebre ajuda de l'equip tècnic de Labdoo

×

狀態訊息

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Si tens una pregunta tècnica, pots sol·licitar-la a l'equip LGS (Labdoo Global Support team) seguint els següents passos:

  1. Si no ho has fet, crea un compte de Labdoo accedint a https://www.labdoo.org/user/register
  2. Inicia la sessió al compte de Labdoo i ves a la Pàgina de Labdoo Global Support Team.
  3. Si no ho has fet, fes clic a "Subscripció a aquest equip" per registrar-te en aquest equip
  4. Comprova primer que la teva pregunta no ha estat resposta abans. Per a això, ves al panell de cerca dins de l'equip LGS i posa paraules clau relacionades amb la seva pregunta en el camp "Buscar termes" i fes clic a "Aplica". Apareixerà una llista de converses anteriors relacionades amb les paraules clau que podrien proporcionar la resposta a les seves preguntes. Si no trobes la resposta, procedeix al següent punt.
  5. Fes clic a "Iniciar conversa". En aquesta forma, posa un títol a la teva pregunta i entra la teva pregunta al camp 'Conversa'. Si ets estudiant, mestre o membre d'un edoovillage, marca la casella de verificació d'aquesta opció i després a 'La meva edoovillage' escriu el nom del teu país i sel.lecciona el projecte edoovillage. Finalment, assegura't que l'opció 'Envia a tots els membres d'aquest equip "està seleccionada. Fes clic a "Desa".
  6. Fes clic a "Desa". La teva pregunta ara s'ha enviat!

Qualsevol persona amb una pregunta tècnica pot presentar-la a través dels passos anteriors, tant si ets d'una edoovillage o no. Si ets  d'una edoovillage, seleccioneu l'opció "Jo sóc un estudiant, un mestre o un membre de personal d'una edoovillage" i ompliu el nom de la teva edoovillage perquè l'equip LGS sàpiga de l'escola que s'està parlant. Podeu enviar tantes preguntes tècniques com vulgueu.

Un cop hàgiu completat els passos anteriors, la teva pregunta s'enviarà a l'equip de LGS i ben aviat rebràs una resposta.


Figura. Envieu les vostres preguntes fent clic a "Iniciar conversa" i ompli aquests camps.

Dóna a conèixer el servei de suport global Labdoo

Comparteix aquesta infografia als receptors/es de portàtils i a través de les xarxes per tal de donar a conèixer el servei de suport tècnic col.laboratiu Labdoo.


 Go to all wiki books