Etiquetar el portàtil

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.
Tags: 

Un cop hàgiu recollit un portàtil en desús, heu de registrar-lo a la plataforma de Labdoo seguint aquests senzills passos:

  • Si encara no ho heu fet, comenceu per crear el vostre compte a la plataforma de Labdoo accedint a aquest enllaç: https://www.labdoo.org/ca/user/register
  • Cliqueu al menú «Dootrònics» que trobareu a la part superior d'aquesta pàgina i, a continuació, cliqueu a l'opció «Tag it! (etiqueta'l!)» . (Assegureu-vos que esteu connectat al vostre compte de Labdoo per poder accedir a aquesta pàgina). Empleneu el formulari amb tota la informació que pugueu sobre el portàtil i cliqueu a «Desa». Si esteu etiquetant l'ordinador portàtil en nom d'una altra persona, podeu emplenar el camp «Adreces de correu per notificacions adicionals» amb l'adreça de correu electrònic d'aquesta persona perquè pugui rebre actualitzacions cada vegada que l'estat de l'ordinador portàtil canviï a mesura que avança cap a una escola de destinació.
  • Després de desar el formulari, és molt important clicar a l'enllaç «Imprimeix etiquetes»: apareixerà una nova pantalla amb les etiquetes. Imprimiu les etiquetes i no us oblideu d'enganxar-les al portàtil per assegurar-vos que es pugui rastrejar correctament a mesura que avança cap a un projecte. Consulteu aquest diagrama per saber com enganxar les etiquetes .

Figura 1. Per etiquetar un ordinador portàtil, aneu a «Dootronics» i cliqueu a l'opció del menú «Tag it! (etiqueta'l!)».


Figura 2. Exemple de procediment d’etiquetatge.


Continue reading to the next page:
Pas 2: Sanejament del portàtil


Go back to read the previous page:
Com trobar i recollir ordinadors portàtils en desús