Llibres electrònics de viatge Labdoo

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.
Tags: 

Els llibres electrònics de viatge de Labdoo són una nova i emocionant incorporació a la nostra xarxa de Labdoo. Van ser creats per estudiants de la comunitat de Labdoo. Aquests llibres inspiren als estudiants a aprendre sobre el món i també donen als estudiants l'oportunitat de compartir les seves experiències vitals amb altres.

Feu clic a AQUÍ per gaudir i explorar el món creat per la nostra estmiada canalla.

Són llibres electrònics, són divertits i fàcils de fer. Convidem professors i voluntaris a ajudar a fer aquests llibres electrònics. Es tracta d'una activitat de 2 hores perquè els estudiants participin. Els estudiants poden adquirir coneixement i confiança en si mateixos a través de l'escriptura i els dibuixos. Obren els ulls de la gent a un món exterior divertit i bonic. I també pot obtenir reconeixement públic per a la teva organització.

Si us plau, llegeix "Com crear un llibre electrònic de viatge Labdoo" per obtenir instruccions sobre com fer un llibre electrònic.


Continue reading under this section:
Com crear un llibre electrònic de viatge Labdoo