Exemple de taller de sanejament

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Quan gestiones un taller de sanejament de portàtils, és una bona pràctica organitzar el teu propi flux de treball per assegurar que hi hagi una coordinació adequada de les diferents tasques dels membres del teu equip. Si bé hi ha moltes maneres diferents de fer-ho i sens dubte pots ser creatiu, aquí tens un exmple de taller de sanejament que pots fer servir com a referència.

Exemple d'ordre del dia
 (Prepara't per reservar entre 2-3 hores per dur a terme un taller amb èxit).
      * Benvinguda i inscripció - 15 minuts
      * Presentació breu i actualització de l'estat - de 15 a 30 minuts (opcional)
      * Divideix els voluntaris en grups per treballar en diferents tasques - una hora
      * Neteja i comentaris - 15 minuts.

Inici de sessió
Encara que no hi ha un perill previsible en el sanejament d'ordinadors portàtils, i Labdoo, com a organització sense ànim de lucre registrada, està protegida per les lleis, et recomanem que els teus voluntaris signin un formulari de renúncia per tal d'evitar disputes innecessàries durant o després del taller.

Presentació
És bo recordar als nostres voluntaris la missió de Labdoo i mostrar-lis els resultats dels seus esforços. Aquí tens uns bons recursos
Sobre la pàgina de Labdoo https://www.labdoo.org/content/about-labdoo
Pàgina de Labdoo a Facebook http://www.facebook.org/Labdoo

També és important encoratjar a un nou Labdooer a crear-se un compte d'usuari de Labdoo perquè pugui accedir a tota l'assistència que apareix a la pàgina Començar .

Divideix el taller en tasques mínimes
Es recomana dividir l'àrea de treball en diferents seccions basant-se en el nombre de voluntaris presents i el seu nivell d'habilitat.
Troba possibles mini tasques que els voluntaris poden realitzar durant el taller a la pàgina "Mini tasques d'un taller"

Estem molt interessats a escoltar com organitzar els teus esdeveniments per aportar més coneixement wiki i compartir-ho amb tothom. Si us plau, comparteix la teva experiència amb Team Wiki and Translations i fes clic a inici de conversa al menú lateral, de manera que podrem incorporar la teva entrada al fil actual. Gràcies.


Continue reading under this section:
Mini tasques d'un taller

Llista de comprovació de portàtils

Enquesta d'opinió sobre el taller