Instal·lar paquets educatius addicionals

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Quan es saneja un portàtil, el requisit mínim és instal·lar (1) el sistema operatiu Lubuntu, (2) el Paquet d'Educació Edubuntu i (3) Office Suite (Libre office). El paquet Edubuntu és un potent paquet ofimàtic que conté aplicacions molt valuoses per a nens de totes les edats i per a moltes àrees de la ciència. A més d'aquest paquet i, opcionalment, també pots afegir més paquets d'educació a l'ordinador instal·lant algunes aplicacions seguint els passos descrits a les properes seccions.

Tingues en compte que si saneges l'equip seguint el mètode avançat, les imatges que instal·les ja inclouen aquests paquets d'educació addicional, de manera que no cal fer res més. Tanmateix, si has sanejat l'ordinador mitjançant el mètode simple, les següents seccions et guiaran pel procés d'instal·lació manual dels paquets d'educació addicionals. Recorda que aquests són paquets opcionals, de manera que pots decidir instal·lar tots, alguns o cap.


Continue reading under this section:
Instal·lar el paquet educatiu RACHEL

Instal·lar paquets educatius utilitzant scripts

Instal·lar wikis Xowa

BOKS- Classes de desenvolupament comunitari

Instal·lar Wikipedia per a escoles

Ubuntu Software Center