Comptes d'usuari de Labdoo

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Els usuaris de Labdoo interactuen amb la plataforma Labdoo mitjançant el seu compte d'usuari. Si encara no heu creat un compte i voleu formar part del Projecte Labdoo per ajudar a difondre l'educació per tot el món, aneu a la pàgina d'enregistrament i empleneu els camps per crear el vostre compte d'usuari.

Un cop hàgiu creat el vostre compte i hàgiu iniciat sessió a la plataforma Labdoo, podreu realitzar tasques com etiquetar un ordinador portàtil, registrar un viatge nou (en diem un «dootrip»), comunicar-vos amb altres labdooers o escriure comentaris al mur dels equips, entre moltes altres tasques. Els tipus de tasques que pugueu fer dependran del rol que s'atorgui al vostre usuari. A continuació s'enumeren els diversos tipus de rols que pot tenir un usuari i les tasques permeses per a cada rol:

 • Usuari anònim: correspon als usuaris que visiten Labdoo.org sense iniciar sessió. Aquests usuaris només poden visualitzar dades (dootrònics, dootrips, escoles, centres), però no poden crear cap objecte (com etiquetar un dootrònic). Aquests usuaris tampoc poden visualitzar informació dels usuaris.
  Pot: visualitzar tots els objectes.

 • Usuari autenticat: correspon al rol d'usuari de Labdoo més bàsic. Aquest és el rol que rep un labdooer per defecte quan es registra per primera vegada al sistema. Aquest tipus de compte permet als usuaris realitzar totes les funcions bàsiques, com ara etiquetar ordinadors portàtils o registrar un dootrip.
  Pot: usuari anònim més etiquetar dootrònics, crear dootrips, registrar-se a equips, publicar converses i tasques a equips.

 • Gestor de hubs: proporciona funcions addicionals per poder gestionar hubs, com ara editar la informació del vostre hub, assignar-hi nous gestors o penjar imatges a l'àlbum de fotos del vostre hub. Sovint, quan s’assigna a l'usuari aquesta funció, també se li assigna la funció de gestor d'edoovillage perquè el gestor de hubs també pugui crear i assignar noves edoovillages al compte del hub.
  Pot: usuari autenticat més gestionar hubs, penjar fotos a l'àlbum del vostre hub, crear edoovillages, configurar les notificacions automàtiques del hub.

 • Gestor d'edoovillages: proporciona funcions addicionals per gestionar edoovillages, com ara crear i editar edoovillages, assignar altres gestors a edoovillages o penjar imatges a àlbums de fotos d'edoovillages.
  Pot: usuari autenticat més gestionar edoovillages, penjar fotos a l'àlbum d'una edoovillage.

 • Gestor de Newsletters: proporciona funcions addicionals per gestionar i editar les Newsletters i per publicar-hi nou contingut.
  Pot: usuari autenticat més crear, editar, emetre i gestionar Newsletters.

 • Redactor de wikis: proporciona funcions addicionals per redactar nous documents wiki. Aquest rol permet a l'usuari crear pàgines wiki noves, editar-ne d’altres ja existents i publicar-les o anul·lar-les.
  Pot: usuari autenticat més crear, editar i gestionar entrades de la wiki.

 • Gestor d'equips: proporciona funcions addicionals per gestionar equips de Labdoo, com ara crear nous equips de Labdoo, gestionar la part dels usuaris d'un equip o assignar rols de gestió d'equips a altres usuaris.
  Pot: usuari autenticat i crear, editar i gestionar equips Labdoo.

 • Gestor de superhubs: proporciona funcions addicionals per crear hubs nous i ajudar a gestionar regions de Labdoo més grans que engloben diversos hubs.
  Pot: usuari autenticat més crear hubs, crear i editar pàgines de superhubs , gestionar pàgines de contacte regionals, assignar rols als usuaris, drets per editar qualsevol ordinador portàtil.


Continue reading under this section:
Gestió dels rols del vostre usuari

Delegació de rols

Cercar i contactar amb altres usuaris de Labdoo

Les meves contribucions globals