Enviar un missatge a tots els gestors de hubs i/o edoovillages

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

De tant en tant hem d’enviar un missatge a tots els gestors de hubs i/o edoovillages. Per exemple, quan es fa un anunci sobre una nova funció de la plataforma o una nova versió de les imatges del programari educatiu Labdoo. Això es pot fer des de l’equip especial anomenat «Coffee Shop»: https://www.labdoo.org/ca/content/coffee-shop/activities

Per escriure un missatge que arribi a tots els gestors de hubs i/o edoovillages, feu el següent:

  1. Aneu a l’equip de «Coffee Shop»: https://www.labdoo.org/ca/content/coffee-shop/activities
  2. Cliqueu a «Iniciar una conversa»
  3. Escriviu un missatge com ho feu per a qualsevol altra conversa en els equips. Al final de la pàgina, veureu dues caselles de selecció: «Envia a tots els gestors de hubs» i «Envia a tots els gestors d'edoovillages». Seleccioneu qualsevol d'aquests quadres (o ambdós) si voleu que el vostre missatge es transmeti a tots els gestors de hubs/edoovillages.

Recordeu que és una opció poderosa, ja que us permet enviar un missatge instantàniament a tots els gestors de hubs i edoovillages, així que feu-lo servir amb prudència i assegureu-vos que el vostre missatge sigui d’interès rellevant per als gestors.


Figura. Les converses a l’equip «Coffee Shop» tenen opcions especials que us permetran difondre el vostre missatge a tots els gestors de hubs i edoovillages.


Continue reading to the next page:
Iniciar converses en equips


Go back to read the previous page:
Crear i gestionar esdeveniments Labdoo