Les taules dels labdooers

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

L'objectiu de la taula d'indicadors dels labdooers és ajudar els usuaris/voluntaris de Labdoo (labdooers) a trobar altres labdooers i comunicar-s'hi. Podeu accedir a la taula d'indicadors dels labdooers clicant al menú desplegable «Explora» a la part superior de cada pàgina de la plataforma i, a continuació, seleccionant l'opció «Labdooers». Això us portarà a la taula dels labdooers.


Figura. Exemple d'una taula de labdooers

Hi ha dues maneres de cercar informació sobre un labdooer:

 • Mètode 1 - Mitjançant la cerca de text
  Podeu trobar una llista dels labdooers i la seva informació cercant-los per la seva «ciutat», pel seu «país» o pel seu «nom d'usuari». Podeu omplir més d'un camp alhora per restringir la cerca.

  Després de clicar sobre «Aplica», es mostrarà una llista dels labdooers que compleixen les condicions de cerca.


  Figura. Exemple de cerca de text

 • Mètode 2 - Mitjançant la cerca d'ubicacions al mapa
  També podeu clicar al petit mapa que es troba a la part superior de la pàgina per trobar usuaris segons la seva ubicació (ex., usuaris propers al vostre o a algun altre hub o edoovillage). Al mapa, hi pareixerà un indicador vermell. Un cop col·locat l'indicador, també s'ompliran els camps de «Latitud» i «Longitud». Podeu moure l'indicador i la «latitud/longitud» s'actualitzaran en conseqüència.

  Després de col·locar l'indicador sobre la ubicació desitjada, també haureu d'omplir el camp «Distància» i proporcionar un interval de cerca. Un cop emplenada la ubicació i la distància, es mostrarà una llista dels labdooers que coincideixen amb els paràmetres de cerca.


  Figura. Exemple de cerca mitjançant el mapa.


Continue reading to the next page:
Què són els equips


Go back to read the previous page:
Crear enllaços URL de visualitzacions específiques de taules d'indicadors