Informació per a tots els hubs

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Comencem a descriure algunes de les activitats que podràs dur a terme al teu Hub Labdoo. Algunes activitats poden requerir experiència tècnica, per exemple, allotjar un taller de sanejament, però la majoria de les activitats es basen en l'habilitat d'organització i lideratge.

Com a part d'un Hub, pots triar fer alguna de les activitats següents. Una bona pràctica és començar amb "difusió" i "recollir i etiquetar ordinadors portàtils" en primer lloc, i després augmentar progressivament a mesura que guanyes experiència. En qualsevol cas, tu decideixes quines activitats pots realitzar segons els teus recursos, preferències i disponibilitat.

  • Difusió a la teva comunitat. Informa a la gent sobre problemes com la fractura digital o els residus electrònics, i mobilitza persones per ajudar a la causa de Labdoo.
  • Recollir i etiquetar ordinadors portàtils. Recull ordinadors portàtils sense utilitzar de la teva comunitat local i gestiona el teu inventari de portàtils.
  • Tallers de sanejament. Queda amb amics i membres del teu hub, saneja els ordinadors portàtils sense utilitzar, instal·la-hi l'Ubuntu i el programari educatiu, i empaqueta dootrònics preparats per fer una nova mini-missió.
  • Dootrips. Organitza els teus propis dootrips mobilitzant viatgers a la teva zona.
  • Crea edoovillages. Identifica escoles que necessitin ordinadors portàtils i planifica nous projectes d'edoovillage amb ells.
  • Reciclar portàtils. Recicla portàtils que ja no funcionen i ajuda a reduir els residus electrònics.

Continue reading to the next page:
Eines que reps al crear un hub Labdoo


Go back to read the previous page:
Informació per a Labdoo Hubs (Punts de Recollida i Sanejament de Portàtils)