Com registrar un dootrip (viatge)

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Si viatgeu i teniu lloc a l'equipatge per portar un o més dootrònics (ordinadors portàtils, tauletes, etc.) o si pertanyeu a una organització o empresa que tingui persones que viatgen o que transporti mercaderies d'un lloc a un altre i que tingui lloc addicional per portar uns quants ordinadors, podeu registrar un dootrip a la plataforma Labdoo. Això permet al sistema identificar rutes per portar els portàtils a escoles que ho necessiten.

Els passos per registrar un dootrip són els següents:

 • Si no ho heu fet encara, primer creeu-vos un compte de Labdoo anant a la pàgina de registre: https://www.labdoo.org/ca/user/register
 • Després d'haver iniciat la sessió al compte de Labdoo, aneu a la pestanya «Dootrips» situada a la part superior de cada pàgina de Labdoo i cliqueu a «Crea» (assegureu-vos que heu iniciat sessió amb el vostre compte d'usuari, en cas contrari no veureu l'opció «Crea»).
 • Empleneu tants camps com sigui possible. Aquests són alguns consells:
  • Si ja sabeu quins dootrònics (portàtils) portareu en el vostre viatge, afegiu-los al camp «Identificadors dels dootrònics». Si encara no ho sabeu, podeu deixar aquest camp buit i vosaltres o algú altre en farà l'assignació una mica més endavant.
  • Al camp «Estat», seleccioneu «Pendent».
  • Sota el camp «Dootripper/s», afegiu el nom d'usuari de les persones que viatjaran i també afegiu el vostre nom d'usuari. Si la persona que viatja no té un compte de Labdoo, afegiu només el vostre nom d'usuari.
  • Si ja coneixeu l'escola de destinació on aquest dootrip portarà els ordinadors portàtils o si teniu preferència per a l'escola de destinació, podeu omplir el camp «Preferred edoovillage destinations» amb el nom de l'escola de destinació. En cas contrari, deixeu aquest camp buit.
 • Cliqueu a «Desa». D'aquesta manera s'haurà registrat el vostre dootrip. Ara és important que us poseu en contacte amb el hub de Labdoo que tingueu més a prop per fer-los saber que viatjareu, per tal que puguin estar al corrent del vostre viatge i que us assignin ordinadors portàtils que podreu transportar a la vostra destinació. Aquí teniu la llista de hubs de Labdoo des d'on podeu triar el més proper: https://www.labdoo.org/ca/hubs

Un cop hagueu dut a terme el vostre dootrip, és important modificar el camp «Estat» a «Finalitzat». Si per algun motiu es cancel·la el dootrip, poseu en aquest camp «Cancel·lat».


Figura. Aneu a la pestanya «Dootrips» i cliqueu a «Crear» per registrar el vostre viatge.


Continue reading to the next page:
Assignació d'un dootrip a una edoovillage de destinació


Go back to read the previous page:
El sistema de dootrips