Iniciar converses en equips

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Per publicar un missatge al mur d'un equip, feu el següent:

  1. Primer, assegureu-vos que teniu un compte de Labdoo. Si no en teniu, podeu crear-ne un anant a aquest enllaç: https://www.labdoo.org/ca/user/register. Després de crear el vostre compte, inicieu sessió i seguiu els següents passos.
  2. Aneu a la llista d’equips: https://www.labdoo.org/ca/teams
  3. Seleccioneu l'equip on vulgueu publicar-hi el missatge. Per exemple, si voleu publicar un missatge a l’equip «Coffee Shop», cliqueu a l’enllaç de l’equip «Coffee Shop» .
  4. Cliqueu a «Registra't a aquest equip» i accepta la subscripció.
  5. Cliqueu a «Iniciar una conversa». Això us portarà a una pàgina on hi podreu escriure el missatge i publicar-lo. Cliqueu a «Desa». El vostre missatge es publicarà i s'emetrà per correu electrònic a tots els membres d'aquest equip. També rebreu per correu electrònic una còpia del vostre propi missatge. Reviseu de tant en tant el vostre correu electrònic i el mur per veure si algú us ha respost.

Continue reading to the next page:
Actualitzacions de l'activitat (feed)


Go back to read the previous page:
Enviar un missatge a tots els gestors de hubs i/o edoovillages