Cercar i contactar amb altres usuaris de Labdoo

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Podria ser que alguna vegada hàgiu d’enviar un missatge a un altre usuari de Labdoo per ajudar-vos a coordinar alguna tasca, però que no tingueu la seva adreça de correu electrònic. O és possible que simplement hàgiu de trobar de quina manera un usuari està connectat amb un dootrònic, una edoovillage o un hub específics. En aquest cas, podeu utilitzar la plataforma Labdoo per contactar-hi de la manera següent:

  1. Primer, assegureu-vos d'haver iniciat sessió al vostre compte de Labdoo; si no, no podreu connectar-vos amb altres usuaris.
  2. Tots els objectes de Labdoo (dootrònics, dootrips, edoovillages i hubs) s’associen als usuaris a través de diversos camps. Per exemple, suposem que voleu contactar amb un usuari que és el gestor d’un dootrònic (per exemple, https://www.labdoo.org/content/000004446). Aneu a la pàgina d'aquest dootrònic i al camp «Gestor» («Manager») veureu el nom d'usuari de la persona que gestiona aquest dootrònic (assegureu-vos d'haver iniciat sessió; si no, no podreu veure aquest camp). Cliqueu sobre aquest nom d'usuari. Això us portarà a la seva pàgina de perfil. Com a alternativa, també podeu trobar usuaris de Labdoo mitjançant la «taula d'indicadors dels labdooers». Aquí, hi podreu trobar altres usuaris organitzats per països, ubicació o nom d’usuari, entre altres opcions. Per obtenir informació sobre com utilitzar la «taula d'indicadors dels labdooers» per trobar un altre usuari, llegiu aquesta pàgina wiki.
  3. Un cop esteu a la pàgina de perfil de l'usuari, cliqueu a la pestanya «Contacte», empleneu el formulari i cliqueu a «Enviar missatge». Això enviarà un missatge al compte de correu electrònic de l'usuari. L'usuari que rebi el vostre missatge us podrà respondre també a través de la pàgina de contacte de Labdoo. Com a alternativa, també podeu cercar les contribucions d’aquest usuari a la plataforma Labdoo clicant a la pestanya «Contribucions globals» o conèixer el perfil de l’usuari clicant a la pestanya «Veure».

Continue reading to the next page:
Les meves contribucions globals


Go back to read the previous page:
Delegació de rols