Crear i gestionar esdeveniments Labdoo

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Com a membre d’un equip, podreu crear els vostres propis esdeveniments. Els esdeveniments són activitats organitzades localment que permeten als labdooers reunir-se i realitzar activitats en grup. A continuació, es mostren exemples d'esdeveniments que és possible que vulgueu crear:

  • Organitzar un taller de sanejament de portàtils per sanejar els ordinadors portàtils i carregar-los amb el programari educatiu.
  • Organitzar un esdeveniment per recollir ordinadors portàtils no utilitzats en la vostra comunitat de veïns.
  • Organitzar la vostra pròpia conferència de Labdoo (normalment s’organitzen un cop a l’any en determinades ciutats del món).
  • Sigueu creatiu, podeu crear esdeveniments per a pràcticament qualsevol activitat (des de petites reunions fins a tallers o conferències més grans) que requereixi reunir la gent per intentar difondre l'educació i fer del nostre planeta un lloc més sostenible.

La funció «Esdeveniments Labdoo» us permet crear i gestionar esdeveniments a la plataforma de Labdoo. Proporciona funcions com ara crear un esdeveniment, anunciar-lo a la vostra comunitat, permetre que la gent s'hi inscrigui perquè pugueu fer un seguiment del recompte de persones, gestionar el vostre calendari d'esdeveniments o enviar missatges a les persones que s'hi hagin inscrit per mantenir-los al corrent dels detalls de l'esdeveniment, entre altres funcions.

Per crear un esdeveniment, seguiu aquests senzills passos:

  1. Cliqueu al menú «Equips» que es troba a la part superior de cada pàgina de Labdoo i seleccioneu «Llista tots els equips». Això us mostrarà la llista de tots els equips de Labdoo. A continuació, seleccioneu l'equip on vulgueu crear el vostre esdeveniment segons el tema que tracti.
  2. Un cop sigueu a la pàgina de l'equip seleccionat, trobareu un conjunt d'icones a la part dreta (nota: assegureu-vos primer que esteu subscrit a aquest equip clicant a la icona «Registra't a aquest equip», ja que només podreu crear esdeveniments per als equips als quals esteu subscrit). Cliqueu a la icona «Iniciar un esdeveniment». S’obrirà un formulari. Introduïu-ne el «Títol», una «Descripció», les «Dates» i la «Ubicació», opcionalment una imatge (per exemple, el fulletó de l'esdeveniment) i seleccioneu si voleu anunciar-lo automàticament a tots els membres de l’equip mitjançant l’opció «Enviar a tots els membres d’aquest equip».
  3. Al camp «Registre», seleccioneu l'opció «Activar el registre a l'esdeveniment» si voleu habilitar el formulari d'inscripció. Això us permetrà gestionar els labdooers que s'hi inscriguin, així com enviar-los notificacions per correu electrònic relacionades amb l'esdeveniment.
  4. Cliqueu a «Desa».

Ja s'ha creat el vostre esdeveniment. Ara podeu compartir-lo clicant als botons de la xarxa social que trobareu a la pàgina de l'esdeveniment (per a Google+, Facebook, Twitter o qualsevol de les vostres plataformes preferides) o també podeu copiar-ne l'URL i compartir-la.

Si heu activat l'opció «Activar el registre a l'esdeveniment», se us permetrà gestionar les inscripcions al vostre esdeveniment. En aquest cas, la pàgina de l'esdeveniment tindrà dues pestanyes addicionals: «Gestionar-ne els registres» i «Registrar-s'hi», com es mostra en la següent imatge:


Figura. Exemple d'esdeveniment. Si heu activat l'opció «Activar el registre a l'esdeveniment», l'esdeveniment inclourà dues pestanyes més: «Gestionar-ne els registres» i «Registrar-s'hi».

Clicant sobre la pestanya «Registrar-s'hi», us podreu inscriure a l'esdeveniment. Altres usuaris de Labdoo veuran aquesta pestanya per inscriure-s'hi també. Quan compartiu l'esdeveniment, n'heu de proporcionar l'URL perquè els usuaris s'hi puguin inscriure clicant sobre la pestanya «Registrar-s'hi». Tingueu en compte que aquesta pestanya també estarà disponible per als usuaris que no tinguin un compte de Labdoo, cosa que els permetrà inscriure's al vostre esdeveniment mitjançant la seva adreça de correu electrònic.

Clicant sobre la pestanya «Gestionar-ne els registres», entrareu en un submenú amb opcions per configurar les subscripcions a l'esdeveniment, per veure la llista actual d'inscrits i per enviar-los anuncis per correu electrònic, entre altres funcions (aquesta pestanya només és visible per al gestor de l'esdeveniment). Totes aquestes funcions estan dissenyades per garantir que tingueu èxit en l'esdeveniment.

Esperem que aquest text us ajudi a entendre com podeu crear i gestionar esdeveniments de Labdoo. Com sempre, si teniu més preguntes, no dubteu a escriure-les al mur de l’equip de suport global de Labdoo , on labdooers us ajudaran a resoldre-les.


Continue reading to the next page:
Enviar un missatge a tots els gestors de hubs i/o edoovillages


Go back to read the previous page:
Gestió dels equips