Gestió dels equips

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Si el vostre compte de Labdoo té assignat el rol de «gestor d'equips», podreu configurar i gestionar els equips que hàgiu creat.

Per gestionar un equip que heu creat, feu el següent:

1. Aneu a la pàgina d'inici d'aquest equip. Hi veureu tres pestanyes: «Veure», «Editar» i «Equip». Cliqueu a la pestanya «Equip».

2. En aquesta pàgina, hi veureu diverses opcions per ajudar-vos a gestionar el vostre equip, tal com es mostra en la següent figura.


Figura. Aneu a la pàgina d'inici de l'equip i cliqueu a la pestanya «Equip» per accedir a la següent pàgina de gestió.

3. Per exemple, per veure la llista d'usuaris que hi ha actualment al vostre equip, cliqueu a «Gent». Per afegir usuaris al vostre equip, cliqueu a «Afegeix persones». També podeu assignar la funció de gestor a qualsevol dels usuaris de l'equip, de manera que l'usuari també pugui afegir-hi altres usuaris. Tingueu en compte també que, segons el vostre rol, alguns dels paràmetres poden ser únicament de lectura.


Figura. Podeu afegir usuaris al vostre equip clicant a «Afegeix persones», que us portarà a aquesta pàgina.


Continue reading to the next page:
Crear i gestionar esdeveniments Labdoo


Go back to read the previous page:
Visió general dels equips