Com crear pàgines wiki

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.
Tags: 

Per crear una pàgina wiki, seguiu aquests passos:

  • Cliqueu a la pestanya «Wiki» i seleccioneu «Afegeix nou contingut».
  • Al formulari wiki, empleneu els següents apartats:
  • «Title». Si la pàgina que esteu creant és la primera pàgina d'un llibre, aquest camp correspon al títol del llibre. Si la pàgina és una secció d'un llibre, aquest camp correspon al títol de la secció.
  • «Llenguatge». Trieu l'idioma que utilitzareu per escriure aquesta pàgina wiki.
  • «Aquesta pàgina wiki és la traducció d'una altra pàgina wiki o és l'original?». En aquest camp, si esteu traduint una pàgina wiki ja existent, seleccioneu «És una traducció». En cas contrari, seleccioneu «És l'original». Si seleccioneu «És una traducció», apareixerà un nou camp on haureu de seleccionar el seu llibre original. En aquest camp, seleccioneu el llibre del qual esteu traduint la pàgina wiki.
  • «Body». Escriviu aquí el contingut de la vostra pàgina wiki. El sistema wiki admet un conjunt simplificat d’etiquetes HTML que permeten als redactors formatar el seu text (per exemple, negreta, cursiva, vinyetes, etc.). Per obtenir una descripció d'aquestes metaetiquetes, consulteu la secció Etiquetes HTML especials de la wiki.
  • «Esquema del llibre». Al camp «Llibre», si es tracta d'un nou llibre, seleccioneu «Crea un nou llibre». En cas contrari, si la nova pàgina correspon a una secció o capítol d’un llibre ja existent, seleccioneu el llibre de la llista al qual pertanyi. En aquest darrer cas, al camp «Element pare», seleccioneu la secció principal existent a la qual voleu adjuntar la nova pàgina com a pàgina secundària.

Continue reading to the next page:
Etiquetes HTML especials de la wiki


Go back to read the previous page:
Per a què serveixen les pàgines wiki