Gestió de les vostres Newsletters

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Si voleu gestionar la vostra newsletter, envieu un correu electrònic a contact@labdoo.org i demaneu a l’equip de Labdoo que us assigni la funció de «gestor de Newsletters». Un cop fet això, veureu la pestanya «Newsletters» al menú principal de navegació superior. En clicar sobre «Newsletters» i, a continuació, sobre «Crear una publicació», se us dirigirà a una taula d'edició on podreu crear i editar la vostra newsletter, tal com es mostra a la figura següent.


Figura. Cliqueu a «Newsletters» i a «Crear una publicació» per anar a la taula d'edició de la vostra newsletter.

Haureu de seleccionar un títol per la vostra newsletter, així com la «Categoria de Newsletters» corresponent a la vostra.

El camp «Body» inclourà el contingut de la vostra publicació. Comenceu copiant i enganxant una de les plantilles que trobareu en aquesta secció de la wiki . Podeu copiar la plantilla clicant a la pestanya «Edit» de la pàgina de la plantilla i després copiant el contingut del cos al cos de la vostra nova newsletter.

Un cop hàgiu copiat la plantilla al cos de la newsletter, podeu modificar-ne els petits camps com ara el «Número d'emissió»(«Issue number») i la «Data». A la plantilla, hi trobareu un conjunt de notícies de mostra (totes idèntiques), incloent cadascuna un espai reservat per al títol «Title of This News Entry Here», un espai reservat per al text "Write here one or two paragraphs describing this news entry» i una imatge de mostra "/sites/default/files/styles/labdoo_flexslider_image_style/public/lbd_slides/guinea-conakry.png". Heu de substituir aquests tres valors pel vostre propi títol, text i imatge per a cadascuna de les vostres publicacions. (Si no sabeu com penjar imatges a la vostra newsletter, llegiu aquesta altra pàgina wiki .)

Un cop hàgiu acabat d'editar la vostra newsletter i us hàgiu assegurat que estigui correcte, podeu enviar-la a la llista d'usuaris subscrits clicant a la pestanya «Newsletters» i seleccionant «Enviar la newsletter». Tingueu en compte que el sistema també us permet enviar-vos a vosaltres mateixos una mostra de la publicació seleccionant l'opció «Send one test newsletter to the test address». Us recomanem que ho feu abans d’enviar la versió final a tota la vostra audiència.


Continue reading to the next page:
Plantilla per les Newsletters


Go back to read the previous page:
Newsletters