Hubs de recollida: procés d'etiquetatge

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

El següent procés descriu les accions a seguir en un hub de recollida quan es reben portàtils de persones donants i quan s'envien portàtils als hubs de sanejament.


Procés d'administració d'ordinadors portàtils per a hubs de recollida LabdooQuan el vostre hub rep un ordinador portàtil d'un donant:

 1. No us oblideu de demanar al donant la seva adreça de correu electrònic si vol rebre actualitzacions a mesura que l'ordinador portàtil avança cap a una escola.
 2. Aneu a la pàgina d'etiquetatge [«Dootronics» → «Tag it! (etiqueta'l)»] https://www.labdoo.org/ca/node/add/laptop
 3. Ompleu tots els camps de la pestanya «Informació bàsica». A «Estat» seleccioneu «S1» i a «Hub» introduiu-hi el nom del vostre hub de recollida perquè el portàtil estigui connectat a l'inventari. Pengeu també una imatge de l'ordinador portàtil al camp corresponent.
 4. Ompliu el camp «Adreces de correu per notificacions addicionals» amb l'adreça electrònica que el donant us va proporcionar al pas 1. Trobareu aquest camp a la pestanya «Informació addicional».
 5. Cliqueu al botó «Desa» al final de la pàgina. En aquest moment es crearà la pàgina del dootrònic. S'enviarà també un correu electrònic al vostre hub i a l'adreça electrònica del donant que heu especificat al pas 4.
 6. Cliqueu al botó «Imprimeix etiquetes» a la part superior de la pàgina del vostre nou dootrònic. Imprimiu-ne les tres etiquetes. Retalleu-les i enganxeu-les amb cinta adhesiva transparent a l'ordinador portàtil: una etiqueta va a sota de l'ordinador, una altra dins el compartiment de la bateria i la tercera ha d'estar aferrada al carregador. Assegureu-vos de que la cinta adhesiva cobreixi completament totes les etiquetes i que estiguin ben enganxades a l'ordinador i al carregador.


Quan el hub proporciona un ordinador portàtil a un hub de sanejament.

 1. Aneu la taula d'indicadors dels dootrònics: [«Dootronics» → «Veure»] https://www.labdoo.org/ca/content/dootronics-dashboard
 2. En el camp de cerca lliure, poseu-hi el número de 9 dígits del portàtil que voleu donar al hub de sanejament. Això actualitzarà automàticament la taula i mostrarà només el dootrònic en qüestió. Cliqueu sobre aquest dootrònic.
 3. Cliqueu al botó «Edita». Assegureu-vos que heu iniciat sessió al vostre compte de Labdoo, en cas contrari no veureu el botó «Edita».
 4. Canvia'n el «Manager» i afegeix-hi el nom d'usuari a càrrec del hub de sanejament.
 5. Al camp «Hub d'origen», cliqueu al botó «Afegeix un altre element» i afegiu-hi el nom del hub de sanejament. Assegureu-vos que tant el hub de recollida com el hub de sanejament de destinació apareguin al camp «Hub d'origen», de manera que el portàtil aparegui a l'inventari d'ambdós hubs.
 6. Repetiu tots els passos anteriors per a cadascun dels ordinadors portàtils que vulgueu donar a un hub de sanejament.
 7. Aneu al mur dels equips: [«Equips» → «Llista tots els equips»] https://www.labdoo.org/ca/teams. Seleccioneu el vostre equip local i cliqueu sobre la icona «Iniciar una conversa» i publiqueu-hi un missatge per fer públic que teniu X (nombre) portàtils preparats per a ser recollits. Encara que us animem a utilitzar el mur de l'equip per comunicar-vos, si ja coneixeu el centre de sanejament al qual voleu donar els ordinadors portàtils, també podeu comunicar amb aquest hub directament per correu electrònic.
  Normalment, el primer que contesti el missatge serà qui rebi els ordinadors portàtils.

Continue reading to the next page:
Superhubs


Go back to read the previous page:
Gestionar el semàfor del vostre hub