Accés sense connexió a la wiki de Labdoo

×

Mensaje de estado

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Per descarregar una wiki de manera que s'hi pugui accedir sense connexió, podeu utilitzar eines a la vostra disposició de manera lliure que us permetran descarregar un lloc web al vostre dispositiu. Una eina que sembla agradar a la gent per descarregar la wiki de Labdoo és HTTrack, que està disponible de manera gratuïta (sota GPL, llicència de programari lliure) a http://www.httrack.com/.

Aquest tipus d’eines són molt útils, per exemple, quan voleu incloure un determinat llibre wiki en un ordinador portàtil que porteu a una escola que pot tenir un accés limitat a Internet. Si teniu cap pregunta sobre com utilitzar aquestes eines, podeu fer-la al mur de l'equip Quality Assurance.

Manual de HTTrack (resum) https://www.httrack.com/html/index.html
Com utilitzar HTTrack https://www.httrack.com/html/shelldoc.html (principiants)
Manual de HTTrack https://www.httrack.com/html/fcguide.html (experts)

L'equip de Labdoo ha recopilat i preparat aquestes wikis sense connexió que us poden resultar útils:

https://www.labdoo.org/ca/wiki-index
https://wiki.lxde.org/en/Main_Page
https://wiki.ubuntu.com/
https://help.ubuntu.com/

Aquestes wikis es van actualitzant i es poden descarregar del nostre servidor FTP http://ftp.labdoo.org/download/Public/.


Continue reading to the next page:
Bones pràctiques


Go back to read the previous page:
Imprimir un llibre de la wiki o baixar-lo en format PDF