Com crear una edoovillage

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Els usuaris de Labdoo que tenen el rol de «gestor de hubs» assignat tenen permís per crear noves edoovillages. El procés de creació d'una nova edoovillage és el següent:

  1. Demaneu als professors i als responsables de l'escola que omplin el «Formulari de sol·licitud d'una edoovillage». Si us plau, envieu-los aquest formulari perquè puguin omplir-lo. Un cop us enviïn el formulari omplert, podeu continuar amb el següent pas per crear l'edoovillage a la plataforma Labdoo.
  2. Cliqueu a la pestanya «Escoles» que trobareu a la barra superior de www.labdoo.org i, a continuació, seleccioneu l'opció «Crear» (mireu la Figura 1 a sota). Tingueu en compte que només veureu aquesta opció si el vostre compte d'usuari té els permisos adients. Si no veieu aquesta opció, envieu un correu electrònic a contact@labdoo.org perquè puguem assignar-vos els permisos adequats.
  3. Utilitzant la informació que vàreu recollir del «Formulari de sol·licitud d'una edoovillage», ompleu tots els camps del formulari.
  4. Assegureu-vos de carregar el «Formulari de sol·licitud d'una edoovillage» al camp «Sol·licitud del projecte».
  5. Al camp «Semàfor», seleccioneu l'opció «Vermell: encara no s'han carregat imatges sobre el projecte». Podreu canviar el semàfor a groc un cop obtingueu imatges de l'escola en el pas següent. Podeu obtenir més informació sobre el significat del «Semàfor de l'escola» en aquesta pàgina wiki.
  6. Un cop hàgiu omplert tots els camps, cliqueu al botó «Desa».
  7. Envieu un correu electrònic als professors de l'escola i/o a les persones que dirigeixen l'escola, proporcionant-los l'enllaç URL de la nova edoovillage i demaneu-lis que la revisin. Demaneu-lis que també us enviïn imatges de l'escola. Això és important per motius de transparència. Un cop tingueu les fotos, pengeu-les al vostre àlbum de fotos de l'edoovillage. Si no sabeu com fer-ho, seguiu els passos descrits en aquesta pàgina wiki. Un cop penjades les imatges, podreu canviar el semàfor a groc. A partir d'aquest punt, l'escola ja estarà preparada per rebre el primer petit lot d'ordinadors portàtils.

Enhorabona! En aquest punt, la vostra edoovillage ja existeix oficialment, i ara sou a un pas més a prop de fer una gran contribució a la divulgació de l'educació arreu del món. Continueu llegint la següent secció per obtenir més indicacions sobre com gestionar la vostra edoovillage.


Figura 1. Cliqueu a «Escoles» i «Crear» per començar la creació de la vostra edoovillage.


Continue reading to the next page:
Gestionar el semàfor de la vostra edoovillage


Go back to read the previous page:
Gestionar una edoovillage