Gestionar una edoovillage

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Les edoovillages són escoles on es porten els ordinadors portàtils. Labdoo se centra a equipar escoles ja que:

  • Les escoles tenen la seva pròpia comunitat organitzada.
  • Les aules són gestionades per professors que poden ajudar a controlar el bon ús dels ordinadors portàtils. El paper dels professors també és important per ajudar a Labdoo a reciclar ordinadors portàtils quan ja no funcionin.
  • Normalment, les escoles tenen electricitat i accés a Internet (fins i tot en zones remotes, gràcies a l’expansió de les comunicacions sense fils). A més a més, són llocs ideals per guardar els dispositius, ja que són llocs segurs i protegits de l'aigua.
  • Treballar amb escoles també simplifica la coordinació de viatges, ja que molts viatgers a comunitats pobres visiten escoles durant els seus viatges.

En aquest capítol trobareu informació sobre com crear i gestionar una edoovillage des de la plataforma Labdoo. Per obtenir informació més general sobre edoovillages, consulteu també el «Llibre amb la informació sobre les edoovillages» .


Continue reading under this section:
Com crear una edoovillage

Gestionar el semàfor de la vostra edoovillage

Penjar imatges de la vostra edoovillage

Qui pot crear i gestionar una edoovillage?