Gestionar les notificacions del vostre hub

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Com a gestor de hubs, tindreu la capacitat d'activar algunes funcions que us permetran rebre notificacions automàticament en cas de determinats esdeveniments que poden ser d'interès per a les operacions del vostre hub. Per gestionar-ne les notificacions, cliqueu sobre «El meu compte» i, a continuació, cliqueu a la pestanya «Edita el meu perfil». Això obrirà la pàgina de configuració del vostre perfil. En aquesta pàgina, desplaceu-vos cap avall fins que vegeu la secció «Notificacions de l'administrador del hub». En aquesta secció, podreu seleccionar quines notificacions voleu activar i també definir-ne l'àrea de notificació.

A «Tipus de notificacions», seleccioneu les que vulgueu activar:

  • «Upon a dootronic being marked with the "pick me up" flag»: seleccioneu aquesta condició si voleu rebre notificacions dels dootrònics que s'han marcat amb la marca «pick me up» en la vostra zona.
  • «Uppon tagging a dootronic»: seleccioneu aquesta condició si voleu que se us notifiqui si s'ha etiquetat un dootrònic en la vostra zona.
  • «Upon a new user joining Project Labdoo»: seleccioneu aquesta condició si voleu que se us notifiqui quan un nou usuari es registri en la vostra zona.

A «Notification Area», especifiqueu l'àrea de la qual vulgueu rebre notificacions. Per exemple, si establiu aquest valor a 50 km, rebreu notificacions de l'activitat que es realitzi en un radi de 50 km de la vostra ubicació.


Figura. Com a gestor de hubs, podeu configurar les notificacions per ajudar-vos a seguir la pista d'activitats rellevants.


Continue reading to the next page:
Penjar imatges al vostre hub


Go back to read the previous page:
Tipus de hubs