Penjar imatges al vostre hub

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Per penjar imatges a l'àlbum de fotos del vostre hub de les activitats que s'hi han dut terme, feu el següent:

1. Assegureu-vos de que heu iniciat sessió a Labdoo.org. (Si no heu iniciat sessió, aneu a https://www.labdoo.org/ca/user/login i introduiu-hi el vostre nom d'usuari i la vostra contrasenya.)

2. Aneu a la pàgina del vostre hub. Per trobar la vostra pàgina, podeu anar a «El meu compte» (https://platform.labdoo.org/user) i, a continuació, clicar a la pestanya «Les meves contribucions globals». Seguidament, cliqueu a l'enllaç «[Veure tots els hubs contribuïts]». Això us portarà a una taula des d'on podreu seleccionar el vostre hub.

3. Un cop a la pàgina del hub, cliqueu a «Go to photo album». Això us portarà a l'àlbum de fotos del vostre hub. Ara podeu clicar a «Upload new photos» on podreu penjar les vostres fotos noves. Tingueu en compte que només veureu aquesta opció si teniu els drets de gestor de hubs per fer-ho. Si no veieu aquesta opció, poseu-vos en contacte amb l'equip de Labdoo (https://www.labdoo.org/ca/content/contact-labdoo) donant-nos el vostre nom d'usuari perquè puguem proporcionar-vos els drets de gestió.

Si teniu problemes per penjar fotos, contacteu amb l'equip de Labdoo a https://www.labdoo.org/ca/content/contact-labdoo.


Figura. Aneu a l'àlbum de fotos del vostre hub i cliqueu a «Upload new photos» per penjar-hi imatges de les activitats que s'hi han dut a terme.


Continue reading to the next page:
Gestionar el semàfor del vostre hub


Go back to read the previous page:
Gestionar les notificacions del vostre hub