Afegir una pàgina del superhub

×

Statusmeldung

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Els usuaris amb la funció superhub també poden crear pàgines noves a la plataforma Labdoo.org per poder gestionar les activitats de divulgació que tenen lloc a les seves regions. Aquesta característica permet que aquest tipus d'usuaris proporcionin continguts localitzats específics de la regió que estiguin cobrint.

Per crear una pàgina de superhubs, seguiu els passos següents (haureu de tenir assignat el rol de superhub):

 1. Aneu al menú de navegació principal i cliqueu a «Hubs» i, a continuació, a «[Superhub] Crea contingut».

  Figura. Aneu al menú de navegació principal i cliqueu a «Hubs» i, a continuació, a «[Superhub] Crea contingut».

 2. Ompliu els camps per crear una pàgina:
  • Títol. Trieu un títol per identificar la vostra pàgina (el títol no es mostrarà, només s'utilitza per ajudar-vos a identificar la pàgina).
  • Tipus. Trieu «Pàgina» per crear una pàgina amb contingut. (Més endavant triareu «Menú» per crear una taula de continguts per a la vostra pàgina.)
  • Cos. Creeu aquí el contingut de la pàgina. Per formatar-la, podeu utilitzar qualsevol de les etiquetes HTML permeses. Consulteu les seccions «Consells de redacció» i «Etiquetes HTML especials» per obtenir descripcions de com utilitzar les etiquetes HTML per al cos de la pàgina.
 3. Cliqueu a «Desa». En aquest punt, ja haureu creat una única pàgina de contingut. A continuació, repetiu els passos 1, 2 i 3 per crear tantes pàgines com calgui. Un cop hàgiu acabat de crear totes les pàgines, aneu al pas següent per crear un menú de les vostres pàgines.
 4. Per crear un menú, feu-ho com si volguéssiu crear una pàgina, però en el camp «Tipus» seleccioneu l'opció «Menú». Es mostrarà un nou camp anomenat «Pàgines enllaçades». En aquest camp, afegiu-hi totes les pàgines on vulgueu que aparegui el vostre menú. A continuació, al camp «Cos», creeu un menú de totes les vostres pàgines. Aquesta és bàsicament una llista d'enllaços HTML, amb cada enllaç apuntant a una de les pàgines que heu creat als passos 1, 2 i 3, que permet als visitants del lloc un accés ràpid al menú de cadascuna de les pàgines. Per crear el cos del vostre menú, podeu copiar i enganxar el codi següent i modificar-lo d'acord amb les vostres pàgines:

  <table>
  <tr>
  <td>
  <strong><span style='color:#ff3300;'>El nom del vostre superhub</span></strong>
  </td>
  </tr>
  <tr>
  <td>
  <form>
  <select name='URL' onchange='window.location.href=this.form.URL.options[this.form.URL.selectedIndex].value'>
  <option>Tria</option>
  <option value='URL1'>Títol de la pàgina 1</option>
  <option value='URL2'>Títol de la pàgina 2</option>
  <option value='URL3'>Títol de la pàgina 3</option>
  <option value='URL4'>Títol de la pàgina 4</option>
  </select>
  </form>
  </td>
  </tr>
  </table>

  Substituïu «URL (1,2,3,4)» per les URL de les vostres pàgines eliminant el nom de l'amfitrió. Per exemple, si l'URL d'una pàgina és https://www.labdoo.org/content/afegir-una-pàgina-del-superhub, utilitzeu «/content/afegir-una-pàgina-del-superhub». Substituïu també «Títol de la pàgina (1,2,3,4)» pel títol de cada pàgina en concret.
  Un cop terminat, cliqueu a «Desa» per crear el vostre menú.

Al final d'aquest procés, haureu creat un conjunt de pàgines i un menú que les vincula. Els visitants de la vostra pàgina podran navegar per totes les pestanyes mitjançant el menú.

Si també voleu crear una «redirecció URL» de les vostres pàgines (per exemple, si voleu assignar l'URL https://www.labdoo.org/content/superhub-pàgina-regióA a https://regionA.labdoo.org, envieu un correu electrònic a contact@labdoo.org demanant-ne el mapatge.


Continue reading to the next page:
Redirigir missatges al vostre superhub utilitzant les pàgines de contacte


Go back to read the previous page:
Crear nous hubs