Penjar imatges de la vostra edoovillage

×

狀態訊息

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Per penjar les imatges que heu rebut de l'escola, feu el següent:

1. Assegureu-vos que heu iniciat sessió a Labdoo.org. (Si no heu iniciat sessió, aneu a https://www.labdoo.org/ca/user/login i introduiu-hi el vostre nom d'usuari i contrasenya.)

2. Aneu a la vostra edoovillage. Per trobar la pàgina de l'edoovillage, podeu anar a «El meu compte» (https://www.labdoo.org/ca/user) i, a continuació, cliqueu a la pestanya «Les meves contribucions globals». A continuació, cliqueu a l'enllaç «[Veure totes les edoovillages contribuïdes]». Això us portarà a una taula d'indicadors des d'on podreu seleccionar la vostra pàgina.

3. Un cop a la pàgina de la vostra edoovillage, cliqueu a «Anar a l'àlbum de fotos». Això us portarà al vostre àlbum de fotos. Ara podeu clicar sobre «Pujar fotos noves», on podreu penjar les fotos noves. Tingueu en compte que només veureu l'opció «Pujar fotos noves» si teniu suficients drets de gestió d'edoovillages per fer-ho. Si no veieu aquesta opció, poseu-vos en contacte amb l'equip de Labdoo (https://www.labdoo.org/ca/content/contact-labdoo) donant-nos el vostre nom d'usuari per tal que puguem proporcionar-vos els drets suficients per al vostre compte.

Si teniu problemes per penjar fotos, contacteu amb l'equip de Labdoo a https://www.labdoo.org/ca/content/contact-labdoo.


Figura. Aneu a l'àlbum de fotos de la vostra edoovillage i cliqueu a «Pujar fotos noves» per afegir-hi fotos del vostre projecte.


Continue reading to the next page:
Qui pot crear i gestionar una edoovillage?


Go back to read the previous page:
Gestionar el semàfor de la vostra edoovillage