Pick me up

×

狀態訊息

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

1. Per als donants de dootrònics:

«Pick me up» és una característica dissenyada per facilitar el procés de contribució de dootrònics (ordinadors portàtils, tauletes, etc.). La idea és simple: teniu a casa un dootrònic que ja no utilitzeu, però esteu tan ocupats que no us podeu permetre el luxe de dedicar molt de temps a fer la vostra contribució? Doncs seguiu aquests senzills passos, que es fan en pocs minuts:

  1. Primer, etiqueteu el dootrònic que doneu . Podeu fer-ho com de costum, clicant a la pestanya «Dootrònics» i, a continuació, a «Etiqueta'l! (Tag it!)». A continuació, empleneu el formulari amb la informació sobre el vostre dootrònic i cliqueu a «Desa». Aquest procés no us portarà més de 5 minuts.
  2. Cliqueu a l'enllaç «Imprimeix etiquetes» . A la pàgina del vostre nou dootrònic, veureu una icona i un enllaç «Imprimeix etiquetes», cliqueu-hi. Això us mostrarà les etiquetes i els codis QR associats al vostre dootrònic. Imprimiu-los i enganxeu-los al vostre dootrònic. Això hauria de portar-vos uns 5 minuts aproximadament.
  3. Ara cliqueu a l'enllaç «Pick me up» i ja està! Clicant a l'enllaç «Pick me up» indiqueu a la comunitat Labdoo que es pot recollir el portàtil des de la seva ubicació actual. Aquestes marques «Pick me up» són llegides periòdicament per voluntaris dels hubs de Labdoo. Haureu d’esperar que algú d’un hub proper us contacti i vingui a buscar el vostre dootrònic. Aquest pas hauria de dur, bé, aproximadament el temps que trigareu a fer «clic» en un enllaç ... per tant, aproximadament un segon!

El botó "Pick me up» permet que es puguin donar dootrònics encara que no es tingui temps de deixar-los al hub de Labdoo més proper. Molts de nosaltres sovint estem ocupats en les nostres activitats diàries, però a través de funcions com el botó «Pick me up» pràcticament no hi ha excusa per no contribuir amb els nostres ordinadors portàtils i dispositius educatius per una escola que ho necessiti :).

Com de costum, si teniu algun comentari sobre com millorar aquesta i altres funcions de Labdoo, compartiu-les mitjançant l'«Equip Software Development».


Figura. Un cop hàgiu etiquetat un dootrònic, cliqueu a «Pick me up» si voleu que algun voluntari d'un hub de Labdoo proper el reculli.

2. Per a membres de hubs:

Si pertanyeu a un hub, podeu consultar la llista de dootrònics que hi ha a prop de la vostra zona i que estan marcats com a «Pick me up», anant a la pestanya «Dootrònics» i després clicant a «Veure». Això us portarà a la taula d'indicadors global dels dootrònics. Ara cliqueu al botó «Camps» i seleccioneu l'opció «Pick me up». Això afegirà una columna amb l'estat de l'etiqueta «Pick me up» per a cada dootrònic. Cliqueu a la capçalera superior d'aquesta columna per ordenar-los segons el valor d'aquesta etiqueta i veureu tots els dootrònics que estan marcats amb el valor «sí». Recordeu que també podeu restringir la cerca seleccionant el país.

També hi ha una característica interessant per rebre notificacions automàtiques per correu electrònic sobre qualsevol activitat de recollida a prop de la vostra zona. Llegiu aquesta altra pàgina per activar les notificacions automàtiques.


Go back to read the previous page:
Plantilla per les Newsletters