Donar permís a altres usuaris per editar una pàgina wiki

×

Status message

If you have any questions about this page or if you find any errors, please write a message to the support wall and a Labdoo volunteer will help resolve it. Thank you for helping to improve our wiki pages.

Com que la wiki està dissenyada per ser una eina de col·laboració, sovint hem de donar permís a altres usuaris perquè puguin editar les pàgines wiki. Hi ha dues maneres de donar aquest permís:

  1. Accés lliure per editar pàgines wiki. Si sou gestor de superhubs, podeu utilitzar el mètode «Delegació de rols» per donar a l'usuari el dret d'editar qualsevol pàgina wiki. Aquest mètode s'explica a la secció Delegació de rols d'aquest llibre. Tingueu en compte que mitjançant aquest mètode, si assigneu el rol «wiki writer» (redactor de wikis) a un usuari, aquest usuari podrà editar totes les pàgines de la wiki. Utilitzeu aquest mètode amb cura i només per assignar drets d’edició als usuaris que se sentin còmodes editant pàgines wiki.
  2. Accés regtringit per editar pàgines wiki. Algunes vegades només volem concedir accés a un usuari per editar algunes pàgines (no totes les pàgines wiki). Per aconseguir-ho, aneu a la pàgina en concret de la wiki, cliqueu a la pestanya «Edita» i, a continuació, afegiu l'usuari a qui voleu concedir drets d'edició al camp «Grant edit rights» (com es mostra a la imatge següent). Tingueu en compte que això donarà accés a l'usuari per editar només aquesta pàgina wiki i totes les pàgines wiki que en deriven.

Figura. Per concedir a un usuari el dret d'editar una pàgina wiki en concret, cliqueu a la pestanya «Edita» d'aquesta pàgina wiki i afegiu-lo al camp «Grant edit rights». D'aquesta manera, l’usuari podrà editar aquesta pàgina wiki i totes les pàgines wiki que en deriven.


Continue reading to the next page:
Control de revisions


Go back to read the previous page:
Publicar o anul·lar la publicació d'una pàgina wiki